Nieuw Organiseren Magazine

Het eerste Nieuw Organiseren Magazine is nu te bestellen! In ’99 ideeën voor een nieuwe wereld’ worden de mooiste initiatieven uitgelicht en de nieuwste trends geduid.

Bij het nieuworganiseren.nu event van 29 oktober 2013 is ook het allereerste gedrukte Nieuw Organiseren Magazine verschenen. Dit kleurrijk geïllustreerde tijdschrift staat boordevol verhalen, visies en ideeën voor een nieuwe wereld.

Initiatieven

Nieuw organiseren is hot. Overal springen lokale initiatieven uit de grond van actieve burgers, bevlogen wereldverbeteraars en enthousiaste ondernemers. Samen bouwen zij aan een nieuwe wereld, waarin volop gedeeld, samengewerkt en vernieuwd wordt. Wat betekent deze ontwikkeling voor beleidsmakers, managers en professionals? Zijn zij in staat om deze beweging van onderop te omarmen en waar nodig te faciliteren? En zullen grote organisaties in deze vernieuwing mee kunnen?

Tools en stappenplan

In een honderd pagina’s dik magazine worden tools aangereikt die leiden tot meer initiatieven van onderop. In een stappenplan zie je hoe je jouw organisatie kunt klaarstomen voor de toekomst. Je leest het allemaal in Nieuw Organiseren Magazine. Bezoekers van het nieuworganiseren.nu-event hebben het magazine gratis ontvangen.

Het magazine is voor € 19,95 te bestellen via Managementboek.nlbol.com en de betere boekhandel (EAN: 9789090278681)